Skip to content

Mijn naam is Egbert en ben werkzaam in de zorgsector. Ik ben me al enige tijd aan het verdiepen in de mogelijkheden om te beleggen in vastgoed. Maar hoe begin je hier nou aan als particulier? Tot nu toe miste ik hands on informatie van iemand die het zelf gedaan heeft en die onafhankelijk en begrijpelijk uitlegt hoe het werkt. Door het boek van Elsbeth weet ik concreet wat ik moet gaan doen. Heel handig is het bijgeleverde werkboek met vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden om meer inzicht te krijgen in wat je precies wilt bereiken. Wat ik vooral heb geleerd uit het boek is de kracht van de hefboomwerking. Het meest waardevolle advies is om groot te durven dromen, maar dit ook weten te vertalen naar concrete acties in het hier en nu. De voorbeelden die Elsbeth in haar boek aanhaalt gaan allemaal over normale mensen, met normale banen die succesvol stappen hebben gemaakt in financiële vrijheid door vastgoed. Dit is erg inspirerend en daardoor krijg je het gevoel dat jij het dus ook kunt. Dat is wat mij betreft ook de reden waarom iedereen die op zoek is naar meer financiële vrijheid dit boek zou moeten lezen. Van harte aanbevolen!

Heel blij met de begeleiding van Elsbeth. Zij zorgt ervoor dat ik elke keer bij de les blijf en mijn doelen omzet in acties. De markt is op dit moment weerbarstig maar ik blijf focus houden en mijn strategie aanscherpen.

Door jouw netwerk en de mastermindgroep vastgoedvrouwen, ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik had als doel gesteld 1 september de woning gekocht te hebben. Het is 11 september geworden. Dank voor jouw bijdrage hieraan

Elsbeth is een zeer inspirerende en ondernemende vrouw met tevens het hart op de goede plek en aandacht voor het verbeteren van deze wereld. Zij heeft o.a. veel ervaring opgedaan in vastgoed in Nederland en leidt inmiddels haar droomleven op Bonaire. Kernwoorden die Elsbeth typeren: enthousiast, gedreven, doorpakker, ondernemend en verbinder. Recent heb ik deelgenomen in haar Mastermind groep en ook hier heb ik gezien dat ze mensen kan inspireren, motiveren en verder op weg kan helpen. Absoluut een aanrader.

Elsbeth valt op door haar ongekende enthousiasme en moed. Zij durft haar eigen pad te kiezen en daarmee is zij een inspiratiebron voor velen.

Bovenal toont Elsbeth een diepe passie voor vastgoed. Met haar aanpak stimuleert zij innovatie en succes in deze sector.

 

Elsbeth is een goede mastermind leidster. De mastermind is goed vormgegeven en alle deelnemers komen in de calls ook goed aan bod, zodat je er echt voor iedereen aandacht is. Het is ook fijn dat de mastermind bestaat uit deelnemers met verschillende achtergronden, dat is leerzaam en geeft vaak ook interessante inzichten doordat mensen met een andere invalshoek naar jouw bedrijf/ontwikkelingen kijken. Elsbeth is goed in het bewaken van de structuur en scherp op de voorbereiding zodat je het maximale uit de calls kunt halen. Daarnaast is de groepsapp met de deelnemers ook en fijne toevoeging ter stimulans en kennisdeling.

Elsbeth gaat samen met haar ervaring in op de strategie de bij jou past. Na een hele fijne kennismaking middels een gratis strategiegesprek in November 2020, ben gestart met de één op één coaching door Elsbeth. Na deze sessies is mijn kennis enorm gegroeid waardoor ik zelf met vertrouwen durf te starten met mijn vastgoed avontuur. Elsbeth is erg betrokken, niet alleen de sessies maar ook daartussen is ze betrokken bij hoe het gaat tussen de sessies door. Ze helpt met vraagstukken en bouwt samen met jou aan de juiste mindset die nodig is voor succes. Elsbeth helpt met het bouwen van een betrouwbaar netwerk, doet moeite om vragen die ze zelf niet direct kan beantwoorden te vragen aan specialisten uit haar netwerk wat heel waardevol is. Elsbeth motiveert en inspireert met haar mooiste leven dat zij leeft op Bonaire. Kortom, gewoon super! Echt heel erg bedankt Elsbeth!

Elsbeth stelt goede vragen, doorziet snel mensen en weet de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast is ze een echte doorpakker. Zij wil de wereld een stukje mooier maken en inspireert mensen door zichzelf te zijn en haar verhaal te delen. Ik heb deelgenomen in haar Mastermind groep en kan haar zeker aanbevelen. Een mooi mens!

Eens in de zoveel tijd ontmoet je een andere vrouw, waarmee het direct klikt, en vind je elkaar op persoonlijk én zakelijk vlak.Kennis en levenservaring delen, inspireren, anderen verder helpen, samen een next level in Life bereiken en genieten van het leven, daar zijn wij beide fan van. Elsbeth inspireerde mij met haar verhaal over Financiële vrijheid met Vastgoed begin november 2019. Mijn ontmoeting met Elsbeth heeft in de loop van de tijd deuren geopend waarvan ik het bestaan eerder nog niet eens wist.Zij gaf mij, door het delen van haar persoonlijk verhaal, het laatste zetje wat ik nodig had om echt in actie te komen.En nu bewandel ik de weg richting Financiële vrijheid door middel van Vastgoed. Bijzonder mooi wat één ontmoeting in gang kan zetten.Elsbeth is eerlijk, oprecht, transparant, heeft een warme persoonlijkheid, is een heuse verbinder vanuit haar hart en gunt jouw het aller aller beste. Een vrouw met enorm veel kwaliteiten die zij met liefde deelt met anderen. Kijk er naar uit samen veel moois met de Wereld te delen. Dankjewel Elsbeth voor jouw puurheid!

Enkele maanden geleden Elsbeth leren kennen tijdens een gezamenlijke online Mastermind. Elsbeth heeft het talent om dit professioneel te organiseren en te faciliteren. Ze weet goed hoe je dit op de juiste manier moet aanpakken. Een ondernemende en inspirerende vrouw met de hart op de goede plek. Leuk en leerzaam om met haar onder andere te spreken over persoonlijke ontwikkeling en vastgoed. Kan haar absoluut aanbevelen.

In haar ebook zet Elsbeth duidelijk de kansen en risico’s uiteen. Door je hiervan bewust te zijn herken je je kansen en kun je je risico’s vermijden of verkleinen. Na het lezen van het ebook heb ik voor mijzelf mijn strategie op papier gezet inclusief de kansen en risico’s. Toen Elsbeth mij ook nog toevoegde aan haar netwerk ben ik echt de juiste mensen gaan ontmoeten en ging het hard. In de 4 maanden na die bewuste actie is mijn portefeuille uitgebreid van 1 naar 8 panden en heb ik daarnaast ook nog drie ‘geflipt’.

Via Elsbeth kwam ik in contact met de theorieën van Michael Pilarczyk. “Leef je mooiste leven” gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes: ‘waarom doe je wat je doet’. Elsbeth inspireerde mij om te focussen en dát te doen waar mijn hart ligt. Zij gooide het roer om en emigreerde met een deel van haar gezin naar Bonaire. Durfde in het diepe te springen en ik merk dat ik dat nu ook durf. Het pad dat mijn man en ik volgen , is zo nieuw en voelt zo goed terwijl we niet weten waar we uitkomen.

Praten met iemand die dezelfde ambitie heeft, die weet hoe het is om financieel onafhankelijk te zijn helpt in z’n geval. Samen met Elsbeth werk ik aan mijn strategie en kennis.

Ik ben John van Aarle en als zelfstandig Finance professional werk ik vooral bij de grote banken ik Nederland. Dit doe ik al bijna 25 jaar en de afgelopen jaren ben ik me twee dingen gaan realiseren: (1) ondanks dat ik het werk leuk vind zie ik mezelf dit niet tot aan de huidige pensioenleeftijd doen en (2) als zelfstandige moet ik voor dat pensioen zelf zorgen  en omdat ik ook nog eerder wil stoppen met werken moet ik dus een alternatieve manier van inkomen verdienen hebben.

Na het volgen van een drie daagse cursus over investeren in vastgoed had ik voor mezelf besloten dat dit voor mij de manier zou worden. Waar het mij aan ontbrak was, naast een netwerk, ook het duwtje in de rug om te gaan beginnen ermee. Ik had behoefte aan iemand die met mij mee kon denken en, uit eigen ervaring, mij kon wegwijs maken in de wereld van vastgoed. Ik wilde graag de juiste weg bewandelen en zo min mogelijk beginnersfouten maken, hoe leerzaam die soms ook kunnen zijn.

Coaching door Elsbeth gaat niet alleen over huizen kopen en verhuren. Het begint met een wens die wordt vertaald naar een plan en strategie. Wat ik daarvan heb geleerd is dat daar ook randvoorwaarden bij horen die op het eerste gezicht los staan van vastgoed maar net zo belangrijk zijn, denk bijvoorbeeld aan mindset en focus. Wat ik als prettig heb ervaren, zeker in het begin wanneer het vooral voorbereidend werk is en aankopen nog ver weg zijn, is dat Elsbeth je op het juiste pad weet te houden en ervoor kan zorgen dat er focus blijft. Je strategie is het belangrijkste en laat je daar door leiden. Daarnaast heeft ze mij geïntroduceerd bij haar netwerk. Bij mij heeft dit alles uiteindelijk geresulteerd in het aankopen van appartementen terwijl ik anders wellicht al had opgegeven.

Ik beveel Elsbeth van harte aan als coach. Zij hanteert een persoonlijke benadering en neemt de tijd om je door het traject heen te loodsen, is zeer benaderbaar en signaleert goed wat nodig is en wat de volgende stappen voor jou zijn.

Stel je eens voor wat jij allemaal kunt doen als je niet meer hoeft te werken”

Back To Top