Skip to content

Download hier gratis Mijn boekenkast 2024

Download hier de gratis whitepaper waarom wel/niet investeren in vastgoed.

Of kies een product van mijn netwerkpartners”

NL 1e community & podium voor vrouwelijke vastgoedondernemers op reis naar (financiële) vrijheid ✨ met aandacht voor vastgoed, mindset en lifestyle.

Bezoek de Facebookgroep VastgoedVrouwen.com

De online Vastgoedcursus van IBA. Ontdek hoe je slim vermogen kunt opbouwen in vastgoed.

Marijn en Chantalle, zowel business- als levenspartners. Samen hebben zij ruim 10 jaar ervaring in het investeren in vastgoed. Begonnen in Australië als noodzaak om geld te besparen als backpackers door middel van Rent2Rent en House Sharing. Later als pensioenopbouw, want als ondernemer bouw je dit niet standaard op. En nu als passie en om anderen een succesvol leven te laten leiden.  Zij zien altijd mogelijkheden en creativiteit om verder te groeien!

Volg de vastgoedcursus bij IBA

Volg de Fire Masterclass

Ben je klaar met die dagelijkse sleur? Herken je dat? Elke dag doorloop je dezelfde routine: opstaan, kids naar school brengen, werken, slapen… en ga zo maar door. Zeg nou eerlijk: zo had jij jouw leven toch niet voorgesteld?! Houd je dit nog 10 jaar vol?

Fire Masterclass

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie kunnen sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Een gezonde leefstijl staat bij Vitaily voorop. Ons advies? ‘Eet dagelijks 500 gram groenten en fruit om de ‘primaire’ vitaminen zoals vitamine B en C in eerste instantie uit je voeding te halen, beweeg en ontspan voldoende.’
Maar het kan natuurlijk zijn dat jouw lichaam wat extra’s nodig heeft. Bij vermoeidheid bijvoorbeeld, onrust in je hoofd of bij stijve spieren. Daar komt Vitaily om de hoek kijken. Voeding is een bron van de optimale gezondheid, daarnaast ondersteunen de supplementen van Vitaily om iedere dag vitaal te blijven.

Vanuit de praktijk zie je dat mensen niet bekend zijn met de voordelen van extra magnesium, vitamine D3, vitamine K2, jodium, zink, selenium en omega-3. En dat terwijl deze stoffen de vitale functies van je lichaam ondersteunen, en niet zo’n beetje ook. Vitaily vult de voedingsstoffen aan, met hoge kwaliteit ingrediënten.

Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.

Vitaily Producten

De BNB verhuurcursus. Investeren in recreatievastgoed.
Wij helpen je met investeren en recreatief verhuren in Nederland en het buitenland, zodat jij meer vrijheid in je leven kan creëren. Geen vakjargon maar duidelijke taal. Dat is wat ons uniek maakt, bij de bnbverhuurcursus kan iedereen leren investeren ongeacht het kennisniveau!

Wij hebben maar 1 missie bij bnbverhuurcursus.nl: jou tijd en geld besparen, en binnen no-time financieel onafhankelijk maken.

 

Kickstart training vakantiewoningen
Back To Top