Skip to content

E-Boek Vastgoedstrategie

Ik heb groot nieuws!

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat mijn boek **”Vastgoedstrategie: 6 krachtige bouwstenen voor het creëren van je droomleven middels vastgoed”** nu beschikbaar is op mijn website!

Dit boek is een geüpdatete versie van mijn eerdere e-boek uit 2020, aangepast aan de nieuwste regelgeving in Nederland. Maar wat dit boek echt uniek maakt, is dat de strategieën wereldwijd toepasbaar zijn.

In de loop van de jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd in vastgoed land. Ik vind het dan ook meer dan fantastisch dat de volgende vastgoed vrienden; Myrthe de Groot Selma Aouichaoui Rianne Plessius @✨ Melanie Gutteling-v.d. Heijden MD PhD ✨ Rosalie Roukema Jennifer Wessels Boer Nikki Koppedraaijer Chantalle en Marijn Noordermeer Johan Straver, MBA @Helena van den Berg Lisette Kortland mee gewerkt hebben aan het boek. Ik wil je bedanken voor het delen van je vastgoed ervaringen????

Precies een jaar geleden ben ik begonnen met boekbesprekingen op de zondag, hier op LinkedIn. Hoe fantastisch is het dan dat ik nu, na dat jaar, mijn eigen boek kan bespreken! De komende tijd zal ik geen andere boeken meer bespreken, maar in plaats daarvan waardevolle kennis delen uit mijn boek, mijn netwerk en mijn ervaringen.

Of je nu net begint met investeren in vastgoed of al enige ervaring hebt, dit boek biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je droomleven te realiseren.

Ik vind het ook super om te melden dat het boek binnenkort fysiek verkrijgbaar zal zijn bij de BoekenGilde Ik zal laten weten wanneer je deze kunt bestellen, dus houd mijn berichten in de gaten!

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op mijn website en je exemplaar te bemachtigen. Deel deze post gerust met anderen die interesse hebben in vastgoed en persoonlijke groei.

Bedankt voor jullie steun en ik kijk ernaar uit om jullie reacties te horen!

Sluit je aan bij mijn community voor vrouwen 30+ op Linkedin ~ https://lnkd.in/emRY4UQe

Liefs van Elsbeth

Back To Top