Skip to content

3 dagen, 640 km, ontmoeting met unieke mooie mensen

Graag neem ik jullie mee op mijn reis naar Brabant, wat een prachtige ontmoetingen  en energie? Woensdag stapte ik in de auto voor het opnemen van de podcast met @susanna. Zij start haar eigen Vastgoed podcast en ik mocht haar eerste gast zijn, hoe leuk is dat! Als vastgoedvrouwen hebben wij veel te delen! Je kunt deze podcast toevoegen aan je podcast lijstje.

Ik sliep bij mijn dochter @Rosanne die in Utrecht woont. Wat heerlijk om zo centraal in Nederland te wonen. Het regende deze ochtend enorm hard en ja wat doe je dan als mem? Je brengt je dochter naar kantoor. ? Leuk om te zien waar zij stage loopt en zich er thuis voelt. Op weg naar Breukelen waar @Miranda van www.mogelijk.nl mij alles vertelde over de mogelijkheden van mogelijk en dat is best veel. Ik vind de naam fantastisch gekozen.

Van Breukelen reed ik door naar Tilburg waar ik een ontmoeting had met @jordens Peters. Prof voetballer bij Willem 2. Wat een super leuk gesprek over het investeren in vastgoed. Het persoonlijke verhaal van Jordens en de te ondernemen acties als ambassadeur van Sport Legacy. Sport Legacy stelt alles in het werk om de juiste voorwaarden te creëren voor een succesvolle ‘maatschappelijke’ carrière na de voetbalcarrière.

Bedankt Jordens voor je vragen! Geweldig hoe je bezig bent met het bepalen van je eigen strategie en je toekomst maar ook voor jouw collega voetballers als ambassadeur van https://www.sport-legacy.com/

Daarna door naar Chantalle en Marijn. Vanuit Noordermeer vastgoed doen zij het beheer van ons vastgoed in Maastricht. Marijn en Chantalle hebben nog een mooie onderneming en wel  IBA. IBA biedt onder andere een basistraining; investeren in Vastgoed. Deze training sluit fantastisch aan op mijn E book Financiele Vrijheid met Vastgoed. Spontaan ontstond het idee een filmpje op te nemen. Dit is zo geweldig leuk geworden. Ik zal het jullie laten weten wanneer het online komt. Dank je wel Marijn en Chantalle voor jullie gastvrijheid en inspiratie??  https://www.ibacoaching.nl/

Op naar Villa Pastorie in Tilburg. Een geweldig leuke plek met dito eigenaar en personeel. Brabantse gastvrijheid. Hier zat @Stan al op mij te wachten. Samen hebben wij heerlijk gegeten met heel veel vastgoed verhalen en mooie gesprekken over persoonlijke ontwikkeling en de stappen die je in je leven zet of gaat zetten. Inspireren, motiveren en delen.  https://www.villapastorie.nl/

Op vrijdag stond er een heerlijk ontbijt voor mij klaar en om 9.00 uur starte ik de dag met een coachingscall. Geweldig leuk om ook op deze manier mensen te inspireren en te begeleiden in en met hun Vastgoed avontuur. Om half 11 ging ik koffie drinken met @Wioletta nog meer Vastgoedvrouwen praat 😉 Wat is er veel te bespreken. Daarna voor de lunch door naar @Nadine mijn buddy. Mooie gesprekken over het bouwen van je eigen onderneming.  https://www.medalion.nl/ en. https://www.vastgoedrealestate.nl/

Om drie uur reed ik terug naar Friesland. Moe, voldaan, gelukkig en enorm dankbaar. Wat zet Vastgoed veel in beweging en wat een mooie unieke mensen komen er op mijn pad, enorm dankbaar voor de mooie ontmoetingen?

PS: ik heb nog geen vastgoed in Brabant. Ik heb gezien dat Friezen en Brabanders het goed doen samen. Daarom ben ik op zoek naar appartementen in Brabant! Heb je een appartement of weet je iemand die zijn appartement wil verkopen? laat het mij weten.

PS: nieuwe mensen ontmoeten is spannend maar ook zo enorm waardevol. Stap uit je comfortzone en maak deze week nog een afspraak met iemand uit de vastgoedwereld. Laat je mij weten hoe de ontmoeting is geweest?

Veel liefs,
Elsbeth

Back To Top