Skip to content

BNB Verhuurcursus = Leer investeren in recreatie vastgoed

Durf jij jouw dromen na te jagen …?
Wij hebben allemaal dromen, maar durf jij deze ook na te jagen? Een inkomen creëren naast jouw baan of bedrijf, zodat jij minder afhankelijk bent van een salaris of inkomen uit je bedrijf.  Wat zou jij ervan zeggen als je een extra inkomen kan creëren met een vakantiewoning?

Wil jij nou alles leren over de absolute basis die jij moet weten voordat je een vakantiewoning koopt? 


Maar wie zijn Nikki & Priscilla van Bnbverhuurcursus.nl?

Bnverhuurcursus.nl | Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma

Wie zijn zij?
Bnbverhuurcursus.nl is opgezet door Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Zij hebben vanaf 2007 een verhuurbedrijf opgezet. Nikki woont zijn hele leven al in Egmond aan Zee, zijn ouders verhuurden vroeger al het zomerhuis en kamers aan Duitse toeristen, zo is Nikki er als het ware mee opgegroeid. Toen hij zijn eerste appartement kocht en nog werkzaam was als marinier, verhuurde hij tijdens zijn missies zijn woning voor een aantal maanden. Dit leverde natuurlijk flink wat extra verdiensten op, waardoor hij een flinke spaarpot had opgebouwd wanneer hij weer thuiskwam.

Priscilla werd niet alleen verliefd op Nikki maar ook op het strand, het dorp en de gezellige sfeer in Egmond aan Zee. Zij kregen al snel de kans om hun droomhuis (met zomerhuis erachter) te kunnen kopen en vanwege het verhuren konden zij ook Nikki’s appartement aanhouden. Zij zijn begonnen met het verhuren van het zomerhuis en wat bleek, al hun vaste lasten werden hieruit gedekt!

Zo zijn zij de ratrace ontvlucht en hebben zij nu veel financiële vrijheid. Hun passie: zo veel mogelijk mensen helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van het investeren in vakantiewoningen, of dit nou een kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit. Bnbverhuurcursus.nl heeft maar 1 missie: Jouw tijd en geld besparen, en binnen no time financieel onafhankelijk maken!

Bnbverhuurcursus helpt jou met investeren en verhuren, zodat jij meer financiële vrijheid in je leven kan creëren. Bnbverhuurcursus.nl is een intuïtieve online leeromgeving met een razend enthousiaste community waar maandelijks nieuwe content wordt geüpload, zodat jij up to date blijft van de laatste ontwikkelen op recreatie-BNB verhuur gebied.

Nieuwsgierig geworden naar de meest gemaakte fouten? Ik wel, want van fouten kan je leren (en zeker van die van anderen ;)).
Kijk hier de liveshow terug: VastgoedVrouwen in gesprek met Nikki

Ik ben inmiddels gestart met de cursus en heb al veel geleerd. Wil je de BNB Verhuurcursus ook volgen? Klik hier.

Wil je eerst nog meer informatie, meld je dan aan voor de gratis webinar.

Back To Top