Skip to content

Het aanpakken van je negatieve overtuigingen/gedachten

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het Hopi Bon  ??  Wat een leuke reacties en vragen kreeg ik op de pilot: “Laat je inspireren op Bonaire”. Dankjewel. (voor degenen die vorige week mijn mail hebben ontvangen, weten waar ik het over heb?  ontvang je mijn mail niet en je wilt weten wat ik ga doen op Bonaire? Stuur mij je vraag via het contactformulier

Een mooie vraag die ik hier graag wil beantwoorden is de volgende: welke thema’s komen er aan de orde?

Financiën, vastgoed en mindset zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom staan ​​deze 3 pijlers elke dag op het programma.

Hieronder een korte introductie van het onderdeel Mindset. Je gaat aan de slag met je negatieve overtuigingen/gedachten. Dit onderdeel is 1 van mijn favorieten. Ik had veel negatieve overtuigingen; . . wohh en ik was mij er niet van bewust tot ik ze opschreef. Geschokt was ik . . . .

“Iets nieuws creëren werkt beter als je mindful iets afsluit terwijl je droomt over nieuwe mogelijkheden.”
Christiane Northrup

De reis naar Bonaire. . . . Je wilt wel maar . . te druk, ik kan niet zolang zonder mijn kinderen, mijn partner ziet er tegenop dat ik een week weg blijf, ik weet niet hoe ik de vliegreis en het verblijf moet regelen, het is zo ver weg . . . .

Negatieve overtuigingen/gedachten, ik herken ze maar al te goed. Dagelijks komen er meer dan 60.000 gedachten voorbij. Dan kun je wel bedenken wat voor effect dit kan hebben. Al deze gedachten stapelen zich op. De berg wordt alsmaar groter.

Ik ging mij verdiepen in overtuigingen. Ik leerde dat ik zeggenschap had over mijn overtuigingen/gedachten. Als ik mijn negatieve overtuigingen omzette in positieve overtuigingen, veranderde de ervaring met mij mee. Dit is zo bijzonder om te ervaren. Dit wil ik jou ook graag leren . .

Wat gaan we doen op Bonaire?

Hoe veranderen je negatieve overtuigingen naar positieve overtuigingen?

Pak pen en papier. Schrijf alle overtuigingen/gedachten op die in je opkomen. Hoe onzinnig ze ook lijken. De overtuigingen die je gaat opschrijven zijn je onbewuste leefregels. Deze leefregels heb jij jezelf opgelegd. Door het opschrijven van de overtuigingen word je je er bewust van en kun je jezelf transformeren. De persoon worden waar jij van droomt.

Pak per onderwerp een apart vel papier.
Noteer bovenaan de pagina: Hoe denk ik over:
Relaties
Gezondheid
Financiën
Tijd
Carrière
Emoties

En schrijven maar . . neem de tijd. Houd je niet in maar schrijf alles op.

Wat heb je opgeschreven?

Dan gaan we naar stap 2 . . . . op Bonaire ?

Wil je je verder verdiepen in Mindset?
Boekentip: Master your Mindset

Ik heb er veel zin in. De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik kijk uit naar onze ontmoeting. Ik wil je graag Bonaire (live) laten ervaren ?

Veel liefs van Elsbeth

Op naar het leven van je dromen
Waar wacht je nog op? ?

PS: heb je nog vragen? Stuur mij je vraag via het contactformulier.

Back To Top