Skip to content

Wat een goed begin van de dag

Het is zaterdag en op de achtergrond klinkt: “Zaterdag” van Bløf. Schrijven van dit blog gaat swingend en met een glimlach. (Voor de liefhebber, luister je mee)
https://www.youtube.com/watch?v=aETj1P-KjE8

Hoe was jouw week? Mijn week was geweldig om verschillende redenen. Ik heb een aantal knopen door gehakt, uitgewerkt. Ook heb ik alles geregeld voor de aankoop van ons huis op Bonaire per 1 september ?? (daarover later meer).

Zo heb ik mijn hoofd tot rust gebracht door elke ochtend en avond te mediteren. Ik maak gebruik van de Meditation Moments app Alle geleide meditaties zijn ingesproken door @Michael Pilarczyk. Michael is mindset- en mindfulnesscoach, auteur van de bestseller Master Your Mindset en medeoprichter van Meditation Moments. Als je mij al langer volgt weet je dit natuurlijk al ?

Door het luisteren van de meditatie heb ik een aantal zaken die in mijn hoofd zaten los kunnen laten. Dat geeft ruimte, rust, vrijheid en een groot geluksgevoel. Leven in het nu . Aanwezig zijn met je gedachten bij dat wat je doet of waar je mee bezig bent. Geen drukte over wat is geweest of wat komen gaat. Genieten van het moment.

Er komen veel mensen die ik ken naar Bonaire. Is het toeval?? ? Ik vind het super leuk om mensen te ontmoeten en te netwerken. Woensdag kwamen er twee mooie jonge vrouwen een hapje eten. Tips over het eiland werden uitgewisseld. Discussies over vastgoed. Heerlijk eten en genieten van elkaars gezelschap. Wat wil je nog meer? Fijn om je te omringen met mensen die positieve energie geven. Vrijdagavond zijn wij samen nog lekker gaan dansen op het strand. Napoleon Hill geeft in zijn boek Think and grow rich aan dat je moet omringen met mensen zoals jij graag zou willen zijn of worden. Nou dat dus. . Think and Grow Rich

Ik ben een sportfreak, ik heb15 jaar aan triatlon gedaan. Veel trainen op de drie onderdelen. Uithoudingsvermogen, discipline en doorzettingskracht heb ik er van geleerd en ik pluk er nog elke dag de vruchten van. Op Bonaire is er ruimte en tijd voor andere sporten. Zwemmen doe ik 2 a 3 keer per week. Donderdag ben ik gestart met socafitness. Samen met collega’s heerlijk dansen en je lijf helemaal opschudden ? echt geweldig. ??  Het gaat om de lol die je hebt met elkaar. Sporten en dansen met een grote glimlach op je gezicht. Heerlijk!

Dan de VastgoedVrouwen.com Fantastisch wat voor mooie projecten wij samen op zetten. Samen anderen helpen om door te groeien. Vanaf 20 september starten wij met nieuwe Mastermind trajecten. De deelnemers gaan samen met 7 andere VastgoedVrouwen de uitdaging aan om flink door te groeien. Een ervaren Host zorgt dat jij het meest uit deze Mastermind kan halen. Geen goedkope beginnerstips. Met onze hulp – en elkaar – ga je veel leren. . .
3 maanden lang de diepte in;
6 online sessies onder begeleiding van een ervaren host;
toegang tot het live evenement op 28 oktober;
een besloten online omgeving voor deelnemers;
een stevige boost aan je persoonlijke en zakelijke groei;
een waardevolle groep vastgoedvrouwen die elkaar verder helpen. Heb jij je al ingeschreven? Doe het nu voor het vol is. De aanmeldingen lopen storm.

Heb je al gehoord over de pilot Vrijheid met Vastgoed? De Bonaire week van 7 tot en met 13 november 2021. Een aantal mooie mensen op Bonaire heb ik bereid gevonden om mee te werken. Zij verzorgen een workshop op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Het wordt echt super gaaf. Deze pilot ben ik gestart omdat ik heb gezien wat Bonaire met mensen doet. Je leert in deze week niet alleen iets over vastgoed maar het wordt levensveranderend ! Je gaat herboren en met nieuwe energie naar huis. Het leven in vrijheid, welke ik dagelijks ervaar.

Ervaar jij je vrijheid alvast. . op Bonaire?
(Nog 7 plekken over . . . )

Heb je hier nog vragen over?
Heb je onderwerpen waar je aandacht voor zou willen?
Kan ik je helpen met het boeken van je ticket of accommodatie?
Of anders. .. laat het mij weten, ik help je graag.

Lieve mensen genieten van het leven en vergeet je niet in te schrijven voor de mastermind   

Meer informatie over de Pilot Vrijheid met Vastgoed op Bonaire 07 tot en met 13 november 2021? Stuur mij een PM.
PS: Deze pilot is exclusief voor positieve unieke mensen.

Liefs van Elsbeth
Op naar het leven van je dromen

Waar wacht je nog op ?

 

Met dank aan Daisy Von Dutch voor de foto.

Back To Top