Skip to content

Investeren in Vastgoed is niet meer van deze tijd . . .

Houd je de ontwikkelingen in het beleggen in vastgoed bij? Er zijn nog al wat artikelen op mijn timeline voorbij gekomen. De huizen worden duurder. Het puntensysteem wordt wellicht uitgebreid tot een huur van € 1.000. De gemeente Rotterdam gaat van 3 naar 2 bewoners die geen familie van elkaar zijn per woning (zonder kamerverhuur vergunning). Ook komt deze gemeente met een starterslening. Steden willen beleggers weren met een opkoopverbod. Zo kan ik nog even doorgaan. 

Pff dat gaat lastig worden. Het is niet meer interessant om te investeren in vastgoed, hoorde ik iemand roepen.

Zo snel geef je niet op. Het komt nu aan op vindingrijkheid en op zoeken naar kansen. Zo ben ik met een hele leuke zoektocht bezig met een andere vastgoedvrouw. Vindingrijkheid en het zien van kansen. Informatie, netwerken en heel veel onderzoek doen. Wij krijgen er steeds meer lol in en leren heel veel bij. Op een later moment kom ik hier uitgebreider op terug.

Dan het vervolg van mijn zoektocht naar 10 appartementen. Daar kwam veel reactie op. De rendementen zijn laag, de studios te klein of er is iets aan de hand met het object, de verkoper of de huurders. Ik doe veel en goed onderzoek naar de objecten die mij worden aangeboden. Ik heb in het verleden fouten gemaakt en ben daardoor nu extra alert.

Zo kreeg ik een transformatie aangeboden met een goed rendement. Yeah gogogo. . .
Na onderzoek te hebben gedaan, zag ik dat de verkoper met de huurprijs €400 boven de normale huurprijs en punten zat. Nou ja zeg! Ik was geschokt. Ik zie meer van dit soort transformaties voorbij komen. Van jonge mannen die “snel willen scoren”, “oude mannen” die denken de wereld is gek ik profiteer hier dubbel van en ik heb een portefeuille die verkoop ik voor de hoofdprijs. Allemaal geven zij de zelfde reden op. Ik heb teveel projecten lopen. Ik verkoop dit omdat ik wil investeren in een nieuw project.

Mijn waarden zijn eerlijkheid, en vertrouwen. De beste basis ben jezelf. Ik ben nog steeds op zoek, vindingrijk, kijken naar daar waar ik zelf invloed op heb. Gewoon doorgaan. Er zijn nog steeds kansen en mogelijkheden.

Mijn tip aan jou: ga door met investeren in vastgoed. Blijf leren. Doe altijd goed onderzoek naar dat wat je aangeboden krijgt. Werk samen. Check de persoon die achter de verkoop zit. Onderzoek, onderzoek, onderzoek . . .

Heb je mijn Ebook nog niet aangeschaft? Start vandaag met je te verdiepen in de strategie van het investeren in Vastgoed.
https://financielevrijheidmetvastgoed.nl/

Ik ben heel benieuwd waar jij op dit moment mee bezig bent. Waar loop jij tegen aan? Laat het mij weten  . . .

Back To Top