Skip to content

Mooie ontmoetingen

Als je op één dag 2 mooie vrouwen ontmoet en weer vol nieuwe energie huiswaarts gaat dan ben ik weer zo blij als een kind. wat een ervaring en wat een vrijheid.

In de online wereld heb ik zoveel nieuwe mensen ontmoet het afgelopen jaar. Ik vind het geweldig dat de hele wereld zo dichtbij is. Op 29 april had ik een ontmoeting met Myrthe de Groot. Ik kende haar alleen online. Onze live ontmoeting vond plaats op Bonaire. Hoe gaaf is dat! Wat een geweldige energie en doe maar normaal dan doe je gek genoeg mentaliteit. Noordelingen onder elkaar 🙂 Respect voor deze vrouwelijke ondernemer in vastgoed die zoveel moois te delen heeft.

Later op de dag had ik een online gesprek met Therese Wilhelmsen. Wij hebben elkaar vorig jaar via de VastgoedVrouwen.com ontmoet en er was gelijk een klik. Wij werden elkaars buddy en sparden over het leven, ondernemen, financiele vrijheid, vastgoed en mindset. Het was al weer even geleden dat we contact hadden met elkaar. Het scherm werd gedeeld en we gingen door, daar waar wij gebleven waren. Ik word daar echt blij van. Deze gesprekken zijn zo waardevol. Door te delen en anderen te inspireren kleuren wij de wereld een beetje mooier.

Op Bonaire ontmoet ik ook veel nieuwe mensen. Mensen die voor vakantie of werk naar het eiland komen. Mensen die hier al meer dan 20 jaar wonen. Mensen die hier geboren zijn. Ik geniet van de verhalen, de ervaringen en het delen.

Wat is het toch fantastisch dat er zoveel mooie mensen op de wereld rondlopen. Bonaire vormt voor mij het hart voor vele mooie ontmoetingen.

Wil je meer leren over het investeren in vastgoed?
Je kunt mijn E-Book downloaden Op naar Financiele vrijheid
en
het boek van Myrthe Koop je rijk

Back To Top