Skip to content

Ondernemersreis

Mijn ondernemersreis – die resulteerde in mijn huidige droomleven op Bonaire- in een notendop (enkele highlights):

✅ In 2015 kochten Robin en ik een recreatieappartement op Vlieland. In 2017 volgde ik een vastgoedcursus over de aankoop van appartementen, wat drie jaar later resulteerde in een vergelijkbaar inkomen met mijn zorgsalaris uit de verhuur van deze appartementen. Anno 2024 lijkt “vastgoedinvesteerder” bijna een vies woord. Mijn visie was altijd dat als iedereen twee appartementen verhuurt, we allemaal een basisinkomen hebben en de wereld er anders uitziet. Lees het boek van Bregman over een basisinkomen (binnenkort een recensie hierover). Geen geldstress, een gezonder en gelukkiger leven – dat gun ik iedereen.

✅Tijdens de coronacrisis volgde ik online SOS van de succesgids, de live evenementen vielen stil. Ik dook in workshops, vooral die van ✅ Eelco de Boer, en ontdekte de mogelijkheden van de online wereld. Ik lanceerde de Facebookgroep vastgoedvrouwen met inmiddels 1600 leden, september 2022 overgedragen aan Financieel Vrije Vrouw. Ook begon ik met het schrijven van mijn e-book over financiële vrijheid met vastgoed. Dit opende de deur naar podcasts en interviews met andere vastgoedondernemers zoals Myrthe de GrootDrs. Esther DekkerChantalle en Marijn NoordermeerMartijn van den BergFinancieel Vrije VrouwThierry Stokkink (zie uitgelicht). Tevens besloot ik coaching te gaan bieden om anderen deze strategie ook te leren. Daardoor ontmoette ik geweldige mensen die nu ook hun mooiste leven leiden.

✅Toen we in 2020 naar Bonaire verhuisden, heb ik eerst volop genoten van de droom die werkelijkheid was geworden. Het was een vreemde tijd met de pandemie maar het leven op Bonaire was aangenaam. Op Bonaire ontdekte ik dat ik ondernemen fantastisch vindt en op Bonaire liggen talloze kansen. In 2023 maakte ik keuzes en richt ik mij op vastgoed en ondernemende vrouwen op Bonaire (waar ik nu de meeste energie uithaal). Na de aankoop van vastgoed project ‘Punt Vierkant’ hebben we 8 appartementen gerenoveerd. Ik werk nu samen met unieke mensen waar ik vertrouwen in heb en energie van krijg.

✅Recent startte ik samen met Ruth Mary Thodé de ‘BonMiBo’, een maandelijkse borrel op vrijdagmiddag voor ondernemende vrouwen op Bonaire. Het loopt zo goed dat ik samen met andere ondernemende vrouwen in 2024 workshops, bedrijfsbezoeken en misschien zelfs een event ga organiseren. Op naar een fantastisch 2024!

Heb jij jouw dromen/doelen al opgeschreven voor 2024? Laat het mij weten in de comments!

???????? Je feed wat levendiger en tropischer? ‘like’ deze post svp!

????????‍???? Voor meer kennis en waardevolle content, check mijn website en/of volg mij.

???? Ik deel mijn inzichten over ondernemen, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Liefs van Elsbeth????

Back To Top