Skip to content

Droomleven

“Elsbeth, hoe heb je het toch in hemelsnaam voor elkaar gekregen om zo’n mooi droomleven op Bonaire te realiseren”? Deze vraag krijg ik regelmatig. Onderstaand een korte schets hoe dit gelukt is :)!

In 2017 ben ik (naast mijn werk als verpleegkundige) begonnen aan een ontdekkingsreis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vastgoedinvesteringen. Deze twee paden kruisten mijn leven op hetzelfde moment.

Mijn persoonlijke ontwikkeling begon door een programma van Michael Pilarczyk en o.a. zijn quote: “Leef je mooiste leven.” In november 2019 stond ik op het podium bij zijn event “Maximum Potential” om mijn verhaal te delen. Door de toepassing van zijn 12 stappen strategie kon ik in januari en februari 2020 overwinteren op Bonaire, een droom die uitkwam.

Het avontuur bracht me persoonlijk veel: een nieuwe omgeving met uitdagingen, unieke mensen, reflectie op mijn mooiste leven en heel veel zonneschijn. Michael Pilarczyk benadrukt regelmatig: “Het leven heeft een deadline, elimineer en kies een doel – focus en actie.” Hiermee ben ik actief aan de slag gegaan. Alles wat niet bijdroeg aan mijn mooiste leven werd direct geëlimineerd. Ik weet wat ik wil, heb doelen gesteld en heb focus aangebracht.

In september 2020 gooiden mijn man Robin en ik het roer volledig om en verhuisden we naar Bonaire. Ik ging werken in de publieke gezondheid sector en Robin pendelde nog heen en weer omdat zijn zaak nog niet was verkocht. Het leven op Bonaire beviel direct uitstekend: ontspannen, elke dag zon en minder strenge covid-maatregelen dan in Nederland.

In september 2021 kochten we ons eerste huis op Bonaire en verkocht Robin zijn zaak. In september 2022 werd Robin notaris op Bonaire en werkte ik aan een plan voor de publieke gezondheid op Bonaire, naast het renoveren van Punt Vierkant (vastgoed) dat ik in mei had aangekocht. Robin en ik starten ons hernieuwde” leven samen op Bonaire waar ik steeds meer thuis ben.

In de tussentijd bleef ik mij ontwikkelen op persoonlijk vlak, las ik veel boeken en genoot ik van elke dag. Nu het einde van 2023 nadert, kijk ik uit naar het nieuwe jaar met nieuwe, frisse doelen en mooie kansen. Ik verheug me op een jaar vol mogelijkheden. Welke dromen ga jij realiseren in 2024? Laat het mij weten in de comments!

???????? Je feed wat levendiger en tropischer? ‘like’ deze post svp!

????????‍???? Voor meer kennis en waardevolle content, check mijn website en/of volg mij.

???? Ik deel mijn inzichten over ondernemen, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Liefs van Elsbeth
????

Back To Top