Skip to content

Vakantie

Zo jullie hebben even op een vervolg moeten wachten. Ik was echt op vakantie en geen tijd gemaakt om te posten of te schrijven maar hier ben ik weer . . .

Als ik op vakantie ging, naar een ander land, dacht ik vaak; hoe zou het zijn als je hier woont en werkt? Hoe vet is het dan dat je op een plek terecht komt waar alles samen komt, Bonaire. Nu ik terug reis voelt het als naar huis gaan. Het leuke is dat Nederland ook  als thuis voelt.

Het was heerlijk om op Vlieland te zijn, vrienden te ontmoeten en weer eens een live cursus te volgen. Fantastisch om mijn gezin en familie te zien en te knuffelen. Heerlijk om weer echt contact te maken. In Friesland voelde ik de frisse Fryske lucht en heb ik met mijn sportmaatje Susan heerlijk gefietst. Liep ik door Den Haag met zijn prachtige oude panden, gezelligheid en heel veel mensen. Ging ik winkelen in s’ Hertogenbosch waar geen nee te koop is.

Ik ontmoete mensen die ik alleen via de online omgeving kende. Ik bezichtigde een transformatieproject om eventueel aan te kopen. Maakte kennis met de aannemer van het project. Ik bezichtigde het appartement, wat ik heb aangekocht in Heerlen, met de aannemer. Het appartement is gedateerd, ik ga voor een complete renovatie om meer waarde aan de woningmarkt toe te voegen.

Ik heb veel geleerd en kennis opgedaan bij de cursus van Lia de Bruyn. Mocht je ook meer willen weten over verbouwen, renoveren en transformeren? Wellicht is dit een optie voor je:  https://www.vastgoedvrouwen.com/verbouwen-renoveren-transformeren-bonaire/

De ontmoeting met de 4 vastgoedvrouwen waar ik vastgoedvrouwen.com mee heb opgericht zag ik allemaal live. Samen zijn we zulke toffe zaken aan het opzetten. Masterminden voor Vastgoedvrouwen. Wij willen meer kennis delen door verbinding en netwerken. Samen is zoveel leuker dan alleen.

Nu ik weer op Bonaire/thuis ben, kijk ik uit over de zee en realiseer ik mij dat ik een zeer gelukkig en dankbaar mens ben. Een nieuwe wereld waar voor mij nog veel te ontdekken is. . . . Het beste van 2 werelden.

Boekentip: https://libris.nl/boek?authortitle=haemin-sunim/de-dingen-die-je-alleen-ziet-als-je-er-de-tijd-voor-neemt–9789022581124

Droom jij ook van een leven ergens anders?

Heb je vragen hierover? Stuur mij gerust een replay op blog.

Op naar het leven van je dromen.
Waar wacht je nog op.

Back To Top