Skip to content

Dankbaarheid

Steeds vaker overvalt mij de emotie van dankbaarheid. Vanochtend zat ik op het terras met een kop koffie. Ik keek uit over de blauwe zee. Hier zit ik, ik zit hier echt?. Mijn droom is uitgekomen. De droom die ik in maart dit jaar kreeg. Nadat wij in januari en februari van dit jaar gingen overwinteren. De droom kwam uit?Dan denk je waarom komt deze droom uit? Hoe kan het dat ik hier 8 maanden later woon en werk heb?

Ik zal een geheim met jullie delen! Het geheim is droom! Droom dat wat je heel graag wilt gaan doen. Want als je een droom hebt dan kan die uitkomen?. Als je een droom hebt kun je doelen stellen. Als je een droom hebt kun je actie ondernemen. Als je een droom hebt kun je je focussen op je droom.

Het zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Zo ook bij mij niet. De droom om naar Bonaire te gaan knapte bijna. Robin, Margo en ik hadden de droom om in augustus samen te verhuizen naar Bonaire. De plannen waren in volle gang toen er zakelijk een hobbel ontstond. Daar sta je dan met al je plannen? na 2 weken rust en de boodschap in laten werken besloten wij om onze droom door te zetten.

De plannen stelden we iets bij. Robin reist eerst heen en weer. Als “Corona” het toelaat kom ik met regelmaat naar Nederland. Het plan is om te blijven tot Margo haar examen heeft gedaan. Maar. . . we gaan kijken wat de toekomst ons brengt. Ik geniet van het NU, van de dag van vandaag. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik op Bonaire ben?

Welke droom zou jij willen realiseren?

Veel liefs,
Elsbeth

Back To Top