Skip to content

Coaching

Sinds juli 2020 geef ik coaching aan een aantal mensen over het investeren in vastgoed. Zij leren van mij en van de fouten die ik heb gemaakt. Hoe leuk is dat!

Deze week heb ik weer mooie en bijzondere gesprekken mogen voeren met de coachings klanten. Het praten en het delen van ervaringen over vastgoed verveelt nooit. Mijn coaching gaat als volgt. Wij spreken een online traject af van 10 wekelijkse sessies. De klanten ontvangen een uitgebreid werkboek, toegang tot mijn netwerk, alle formulieren die ik gebruik en mijn flyer. Wekelijks is er een uur online coaching. Daarnaast mag men mij benaderen via de app of per mail als er vragen zijn. Maar ook als ze een deal gevonden hebben. Dan spreken we de deal door op basis van de strategie die is uitgezet. Dit vind ik een onwijs leuk traject om samen te doen.

De start van de coaching begint met de vragen;  
Waarom investeert u in vastgoed? 
Wat is je doel, waar wil je over 1-3-5 jaar staan?
Wat betekent financiele vrijheid voor jou?

Als je deze zaken op orde hebt dan gaan we door naar het bepalen van de  strategie. Hier merk ik dat veel mensen hier niet mee bezig zijn. Ik vind het 1 van de handige onderdelen bij het investeren in vastgoed. Als je je strategie bepaalt, weet je wat je zoekt, waar je zoekt, voor wie je zoekt en maak je de keuzes en houdt je sneller beslissen.

Heb jij jouw strategie bepaald?

Het is superleuk om mensen te mogen gemeen. Mocht je meer willen weten over mijn coachingstraject stuur mij een replay op deze mail.

Liefs,
Elsbeth

Ps: Recensie van een coachings klant:
Heel blij met de begeleiding van Elsbeth. Zij zorgt ervoor dat ik elke keer bij de les blijf en mijn doelen omzet in acties. De markt is op dit moment weerbarstig maar ik blijf focus houden en mijn strategie aanscherpen.

Back To Top