Skip to content

Vergeet niet te leven.

Wat een bijzonder jaar in alle opzichten!

Een korte terugblik op het afgelopen jaar.
In Januari en februari woonde ik samen met Robin en Margo op Bonaire.

In maart heb ik mijn baan opgezegd. En nog geen week later ging de wereld in een lockdown.

Succesgids met project SOS kwam op mijn pad. Wat een inspiratie en motivatie in deze donkere tijden!

Ik zag nieuwe doelen en ging direct in actie. Ik ontmoette nieuwe mensen. Probeerde een nieuwe weg. Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling in volle gang.

Op 3 juni publiceerde ik mijn routeplanner naar Financiële vrijheid. De website ging online en al snel werd ik uitgenodigd door mensen vanuit de vastgoedwereld om te komen vertellen over mijn reis naar financiële vrijheid.

“In tijden van crisis, keren we elkaar niet de rug toe. Nee, we luisteren naar elkaar, we leunen op elkaar, want we zijn altijd sterker samen.” – Michelle Obama

En ik gooide het roer om. Ik wilde nog graag een x in het buitenland wonen en werken. Ik had mijn plek gevonden op Bonaire. Op 30 september vertrok ik op weg naar een nieuw avontuur.Ik ging drie dagen werken bij de GGD.

Daarnaast wilde ik vanaf daar online mensen enthousiast maken over financiële vrijheid. Ik werd coach financiële vrijheid. Wonen en werken op Bonaire geeft mij nieuwe energie en mogelijkheden.

Nieuwe en mooie ontwikkelingen zijn aanstaande: samenwerkingen en een update van mijn site en alles wat er bij hoort. Ik bruis van de energie. Ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad is gekomen.

Weet dat jij je eigen pad bewandelt. Laat mij weten wat er op jouw pad kwam in 2020! Ik wens je een heel gezond, wondermooi en (financieel) fantastisch 2021. Doe wat jij belangrijk vindt en vergeet niet te leven!

Veel liefs, Elsbeth Rispens

Back To Top