Skip to content

Op naar het leven van je dromen. Waar wacht je nog op?

BonBini! Het is fantastisch dat je hier bent. Jij bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer die zich op een cruciaal kruispunt bevindt in haar leven. Je zoekt naar gelijkgestemde vrouwen die begrijpen waar jij doorheen gaat en die ook verlangen naar een netwerk met gelijkgestemden, meer balans en tijd in hun leven.

Je bent een eigenzinnige ondernemer of een gedreven professional in jouw vakgebied, die beschikt over spaargeld of overwaarde op jouw eigen huis. Je herkent je helemaal in de volgende eigenschappen: je denkt in mogelijkheden, je bent bereid om te delen, je bent zelfsturend, je neemt verantwoordelijkheid voor je leven, je bent resultaatgericht, eerlijk en vol ambitie.

Nu ben je op zoek naar een exclusief netwerk van gelijkgestemde vrouwen die jouw succes begrijpen. Je wilt samenwerken in plaats van concurreren en verlangt naar diepgaande gesprekken met andere succesvolle vrouwelijke ondernemers. Je wilt in contact komen met vrouwen die net als jij weten hoe het is om succesvol te zijn.

Ik werk met het Droom levenswiel, waarbij we ons elke maand focussen op een specifiek thema. Deze thema’s variëren van carrière en financiën tot gezondheid, relaties, persoonlijke groei, ontspanning, leefomgeving en spiritualiteit. Dit unieke systeem helpt je niet alleen om doelgericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken, maar ook om een evenwichtig en vervullend leven te leiden.

Laat mij je droomleven facilitator zijn!

Maak je droom waar en dien hier je aanvraag in voor een persoonlijk gesprek.

Al meer dan 350 enthousiaste gebruikers van het E-Book ~ coaching ~ masterminden. Lees hun ervaringen.

Kracht vind je niet door jezelf te verstoppen in de schaduwen van twijfel, maar door te stralen in het licht van zelfvertrouwen en vastberadenheid. ~Elsbeth Rispens~

 

Over Elsbeth Rispens
Toen vastgoed en persoonlijke ontwikkeling gelijktijdig op mijn pad kwamen transformeerde ik in 5 jaar mijn leven naar dat wat het nu is. Ik leef mijn droomleven.

Mijn carrière in het kort:
Geboren in 1967 – gezin met 4 kinderen- broertje syndroom van down – zeer slechtziende moeder – in een klein dorpje in Friesland – verpleegkundige opleidingen – ziekenhuis – GGD – thuiszorg – palliatieve kindzorg – gezin met man en drie kinderen – vastgoed – verhuur appartementen – ondernemen – leven op Bonaire – Droomleven Facilitator mastermindgroepen.

Ik volgde vele cursussen, scholingen, events en online trainingen. Ik maakte deel uit van mastermindgroepen. Steeds vaker kreeg ik de vraag: ‘Elsbeth, hoe doe je dat allemaal?’ Ook miste ik gelijkgestemde vrouwen om me heen. Het kon best eenzaam zijn.

Toen besloot ik mijn eigen ‘next level’ mastermindgroep te starten. Wauw, wat er toen gebeurde was echt magisch. Samen bleven we groeien, en ik merkte dat ik zo enthousiast werd over het concept van een mastermind dat ik besloot facilitator van deze groep te worden. Nu ik heb gezien dat we samen echt het verschil kunnen maken, wil ik meer vrouwen inspireren en begeleiden in mastermindgroepen.

Aanvraag deelname Mastermindgroep Droomleven©

Deze exclusieve mastermind groep is 

Een groep gelijkgestemde Vrouwen

Je ontmoet buddy’s en vindt begrip. Je ontdekt unieke perspectieven van ambitieuze ondernemers, wat je inspireert tot ideeën die je zelf niet snel zou bedenken.

Motivatie en groepsdynamiek

Je blijft gemotiveerd. Het is niet altijd dikke pret, er zijn dagelijkse problemen en uitdagingen. Je wordt geïnspireerd, gemotiveerd en accountable gehouden door de groep.

De kracht van samen

Je profiteert van elkaars ervaringen. Het is een ontdekkingsreis om elkaars ervaringen te vinden en te delen. Je hebt de mogelijkheid om te dienen. Iedereen profiteert.

Je houd jezelf accountable

Je word bevraagd op je eigen acties een doelen. Je moet in beweging komen, uit je comfortzone. Het is een kans om aan jezelf te werken wat kan leiden tot snellere groei en succes.

Collectieve wijsheid

Door lid te worden van een mastermindgroep kun je profiteren van collectieve wijsheid en ondersteuning daardoor verbeteren je prestaties en leven.

Hoe verder?

Deze mastermindgroep is alleen toegankelijk na een persoonlijk gesprek en is niet voor iedereen. Jouw leven heeft op bepaalde levensthema’s uitschieters richting de 10. Misschien heb je een eigen bedrijf met een omzet van meer dan €150.000,- per jaar, heb je je bedrijf verkocht, heb je een passief inkomen van €5000,- in de maand. Op andere gebieden loopt het leven even niet zo lekker. Je hebt bijna geen tijd voor je dierbaren omdat je volop bezig bent met je bedrijf. Je wil graag meer ontspannen en samen met je vriendinnen zijn maar je bent gewoon te moe. Je voelt je eenzaam aan de top er zijn niet zoveel vrouwen als jou. Je staat op een kruispunt en weet het even niet.

Is deze exclusieve Mastermind dan iets voor jou?

Deze mastermind is bedoeld voor Nederlandstalige ambitieuze ondernemende vrouwen van overal ter wereld;

Die voor een deel al een droomleven leven;

Die een rolmodel willen zijn voor hun toekomstige generatie;

Die zich willen omringen met andere succesvolle vrouwen;

Die next level willen gaan en dat ook zeker halen;

Als wij onze krachten bundelen dan:
Leven wij ons droomleven ~ hebben wij balans op alle levensgebieden ~ delen wij al onze ervaringen en lessen en kunnen we elkaar inschakelen ~ creëren wij een geweldig leven voor onszelf en voor onze naasten ~ fungeren wij als rolmodel voor de volgende generatie ~

Door het exclusieve karakter is deelname van deze mastermindgroep alleen mogelijk op uitnodiging of op voordracht van een ander lid en na een intake call met Elsbeth.

De Mastermind is …

Groei

Speciaal ontworpen om ambitieuze ondernemende vrouwen te helpen bij het begeleiden naar hun droomleven.

Frequentie

2 Wekelijkse check-ins, ongeveer 26 keer per jaar, zorgen voor continue groei en hoge betrokkenheid.

Exclusiviteit

Alleen zorgvuldig geselecteerde deelnemers krijgen toegang, wat de kwaliteit en synergie van de groep garandeert.

Individuele Aandacht

Één persoonlijk gesprek per kwartaal met Elsbeth Rispens, afgestemd op jouw behoeften.

Gastsprekers

Elk kwartaal een inspirerende spreker die ons nieuwe inzichten geeft en naar ons droomleven leidt.

Materialen

Je ontvangt alle benodigde ondersteunende documenten en materialen voor de sessies.

Commitment

Wij zijn vastbesloten om elkaar te helpen succesvol te worden en onze droomlevens te gaan leven.

Deelname Aanvragen: Zet de eerste stap naar het realiseren van je droom en vraag nu je deelname aan.

Jouw investering voor de exclusieve mastermind

Deze exclusieve mastermind duurt maar liefst 12 maanden en is daarna uit te breiden naar nog eens 12 maanden. Je stapt al in vanaf €666,- per maand.

1 jaar - 12 maanden Op naar je droomleven. Waar wacht je nog op

€ 626,- per maand/ jaarabonnement

  • 26 online bijeenkomsten gefaciliteerd door Elsbeth Rispens
  • 4 gastsprekers
  • Toegang tot alle materialen en netwerk
  • 4 keer een individueel online gesprek met Elsbeth
  • Toegang tot de Voxterapp

1 jaar - 12 maanden Op naar je droomleven. Waar wacht je nog op

Betaal in 1 keer en ontvang 10% korting op de aanschafprijs
€ 6760,-

  • 26 online bijeenkomsten gefaciliteerd door Elsbeth Rispens
  • 4 gastsprekers
  • Toegang tot alle materialen en netwerk
  • 4 keer een individueel online gesprek met Elsbeth
  • Toegang tot de Voxterapp
Back To Top