Skip to content

Op naar het leven van je dromen. Waar wacht je nog op.

“Iedere maand ontvang ik een inkomen uit het verhuren van appartementen.” Ik gun anderen de vrijheid die ik dagelijks ervaar. Ik geef je inzicht in mijn strategie. Deel mijn ervaring en hoef jij niet dezelfde fouten te maken die ik maakte.


Waarom? Ik gun ook jou een passief inkomen. In mijn boek vastgoedstrategie naar vertel ik hoe ik in 3 jaar tijd genoeg passief inkomen verdiende om nooit meer te hoeven werken. Ik laat je zien hoe jij dat ook kunt doen. Bekijk onderstaande video. 

 

 

Koop hier het E-Book Vastgoedstrategie.
6 krachtige bouwstenen voor het creëren van je droomleven middels vastgoed.

Al meer dan 350 enthousiaste gebruikers.
Lees hun ervaringen.

Stel je eens voor wat jij allemaal kunt doen als je niet meer hoeft te werken.
Durf te dromen en maak je doelen waar.”

Over Elsbeth
Mijn naam is Elsbeth Rispens-Mud en sinds 2018 geniet ik van mijn financiële vrijheid.

Mijn carrière in het kort:
Geboren in 1967 – gezin met 4 kinderen- broertje syndroom van down – zeer slechtziende moeder – in een klein dorpje in Friesland – verpleegkundige opleidingen – ziekenhuis – GGD – thuiszorg – palliatieve kindzorg – gezin met man en drie kinderen – vastgoed – verhuur appartementen en studentenhuizen – leven op Bonaire – coach financiële vrijheid.

Vanuit huis kreeg ik mee, ga naar school, zorg voor een diploma zo hoog mogelijk. Ga werken voor een baas en na 40 jaar trouwe dienst kun je met pensioen en genieten van je leven. Maak geen schulden. Eerst geld sparen voordat je het uitgeeft.

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Mindset en het investeren in vastgoed kwam gelijktijdig op mijn pad. In mei 2017 heb ik een 4 daagse cursus, investeren in vastgoed, gevolgd. In de zomer van 2017 starte ik met het online programma “Design our own live” van Michael Pilarzick. Op naar persoonlijke groei en financiële vrijheid. Binnen anderhalf jaar kocht ik 6 appartementen aan in de randstad.

Koop hier het E-Book Vastgoedstrategie.6 krachtige bouwstenen voor het creëren van je droomleven middels vastgoed.

Vraag & Antwoord

Waarom verkoop je jouw boek en geef je het niet gewoon weg. Je hebt het geld toch niet nodig?

Ik help mensen via investeren financieel vrij te worden. De eerste vereiste is dat mensen bereid zijn te investeren in hun educatie om hun dromen waar te maken. Wie alleen maar gratis e-books zoekt heeft minder kans op succes.

Hoe actueel is dit boek?

Het E-Book is geüpdatet in april 2024.

Is de boek alleen online beschikbaar?

Nee, het boek komt binnenkort beschikbaar via de boekengilde. Het E-book kun je downloaden op je telefoon, computer of e-reader.

Ik ben werkzaam in de zorg en heb geen tijd om me te verdiepen in vastgoed. Is dit boek ook voor mij?

Dit boek is voor iedereen die verlangt naar een terugkerende bron van inkomsten. Het maakt niet uit of je stukadoor bent of verpleegkundige. Jij kunt ook financiële vrijheid bereiken.

Download nu het E-book Vastgoedstrategie. 6 krachtige bouwsten voor het creëren van je droomleven middels vastgoed.

EN

Download mijn boekenkast met inspiratie die je kan helpen je dromen waar te maken.

EN

Sluit je aan bij mijn Droomleven Mastermind voor nog meer inspiratie.

Back To Top