Skip to content

Ontdek Jouw Droomleven op Bonaire: Een intensieve mastermind retraite voor vrouwen

Welkom op het prachtige eiland Bonaire, waar je samen met 12 gelijkgestemde vrouwen de unieke kans krijgt om deel te nemen aan de Droomleven “Snelkookpan” Mastermind. Deze retraite is ontworpen om wat we normaal in een jaar doen, te bereiken in slechts 8 dagen vol transformatie en groei.

Jouw transformatie begint hier:

Deze retraite is niet alleen een ontsnapping uit je dagelijkse routine, maar een springplank naar het leven dat je altijd al hebt gewild. Omringd door de inspirerende natuur van Bonaire en ondersteund door Elsbeth Rispens als facilitator, zul je ontdekken hoe je jouw dromen in realiteit kunt omzetten.

 

 

Ja ik wil deelnemen, vertel mij meer!

Al meer dan 350 enthousiaste gebruikers van het E-Book ~ coaching ~ masterminden. Lees hun ervaringen.

Stel je eens voor wat jij allemaal kunt doen als je niet meer hoeft te werken.
Durf te dromen en maak je doelen waar.”

Over Elsbeth Rispens
Toen vastgoed en persoonlijke ontwikkeling gelijktijdig op mijn pad kwamen transformeerde ik in 5 jaar mijn leven naar dat wat het nu is. Ik leef mijn droomleven.

Mijn carrière in het kort:
Geboren in 1967 – gezin met 4 kinderen- broertje syndroom van down – zeer slechtziende moeder – in een klein dorpje in Friesland – verpleegkundige opleidingen – ziekenhuis – GGD – thuiszorg – palliatieve kindzorg – gezin met man en drie kinderen – vastgoed – verhuur appartementen – ondernemen – leven op Bonaire – Droomleven Facilitator mastermindgroepen.

Ik volgde vele cursussen, scholingen, events en online trainingen. Ik maakte deel uit van mastermindgroepen. Steeds vaker kreeg ik de vraag: ‘Elsbeth, hoe doe je dat allemaal?’ Ook miste ik gelijkgestemde vrouwen om me heen. Het kon best eenzaam zijn.

Toen besloot ik mijn eigen ‘next level’ mastermindgroep te starten. Wauw, wat er toen gebeurde was echt magisch. Samen bleven we groeien, en ik merkte dat ik zo enthousiast werd over het concept van een mastermind dat ik besloot facilitator van deze groep te worden. Nu ik heb gezien dat we samen echt het verschil kunnen maken, wil ik meer vrouwen inspireren en begeleiden in mastermindgroepen.

Ja ik wil deelnemen vertel mij meer!

Programma Overzicht:

 • Dag 0: Aankomst en Welkom
  • Kennismaking en welkomstdiner.
 • Dag 1: Carrière
  • Focus op carrièreplanning en professionele ontwikkeling.
 • Dag 2: Financiën
  • Werk aan financiële vrijheid en vermogensopbouw.
 • Dag 3: Gezondheid en Relaties
  • Verbeter je gezondheid.
 • Dag 4: Ontspanning en Eilandverkenning
  • Een dag om te ontspannen en de prachtige omgeving van Bonaire te verkennen.
 • Dag 5: Persoonlijke Groei
  • Diepgaande persoonlijke ontwikkelingssessies.
 • Dag 6: Relaties en  Leefomgeving
  • Versterk je relaties.
  • Focus op het verbeteren van je leefruimte om ondersteuning en rust te bevorderen.
 • Dag 7: Spiritualiteit
  • Diepere duik in spirituele groei en zelfreflectie.
 • Dag 8: Afsluiting en Vertrek
  • Reflectie op het droomleven en een vrij programma tot vertrek.

Accommodatie en Maaltijden:

 • Verblijf:
  • Comfortabele gedeelde tweepersoonskamers.
  • Dagelijkse schoonmaakservice met uitzondering van zondag.
  • Bedlinnenwissel midden in de week.
  • Gebruik van handdoeken.
 • Eten & Drinken:
  • Ontbijt: Een gevarieerd ontbijtbuffet.
  • Lunch: Dagelijks wisselende koude lunch met keuze uit vis, vlees, of vegetarisch.
  • Diner: Variërend menu met keuze uit verschillende combinaties, inclusief vegetarische opties.
  • Lokale koffie en thee beschikbaar gedurende de dag.
  • Gebruik van ‘honesty’ koelkast voor drankjes tegen eerlijke prijzen.


Faciliteiten en Diensten:

 • Toegang tot alle gemeenschappelijke ruimtes, ideaal voor groepsactiviteiten en ontspanning.
 • Geniet van de rustige omgeving die perfect is voor introspectie en groei.
Back To Top