Skip to content

Investeren in Garageboxen

Ik ben Sandra Aagenborg en samen met mijn man in 2018 begonnen met het investeren in garageboxen nadat wij als ZZP-er vermogen hadden opgebouwd. Dit was onze eerste stap naar een passief inkomen op onze weg naar financiële vrijheid.

 Op mijn 24e al financieel vrij

Na mijn studententijd ben ik in het buitenland gaan werken als hostess in Turkije. Hiermee verdiende ik veel geld waardoor ik de wintermaanden vrij kon zijn en over de hele wereld backpackte. Hierdoor heb ik in 6 jaar 30 landen bezocht.

Ik was dus op mijn 24e al financieel vrij.

Dat was niet zo moeilijk omdat ik alleen backpack met kleren had en geen vaste lasten. De uitdaging en het verlangen om opnieuw financieel vrij te worden kwam terug toen ik een man, kind en hypotheek had. Sindsdien hebben we daar samen aan gewerkt en hebben we nu een passief inkomen van 3000 euro per maand. Mede dankzij de cashflow van garageboxen!

Nare verrassingen
We begonnen met garageboxen omdat de aankoopprijs relatief laag is vergeleken met appartementen of woningen. Om spreiding aan te brengen zijn we daarna gaan investeren in appartementen, crypto, forex en aandelen. Eigenlijk waren garageboxen dus mijn ‘eerste liefde’ als het gaat om investeren! Toen ik het boek ‘Secrets of a Millionaires mind’ las van T. Harv Eker, gingen mijn ogen open. Hij had het over het regelen van kippen die elke maand gouden eieren leggen. Ik ben daarna direct zo’n kip gaan regelen: een garagebox. Ik dook er ZO in. Zonder te twijfelen. Sommige mensen twijfelen een eeuwigheid en anderen duiken er zo in. Ik hoor bij die laatste. Ik ben dan enthousiast en ga ervoor. Bij nieuwe garageboxen heb je tenslotte niet te maken met overbieden en kun je ze zonder netwerk en kosten koper kopen. Dus je kan snel in actie komen. Alleen ik kom er dan (altijd) wel weer achter dat het toch handig was als ik sommige dingen van te voren had geweten zodat ik niet voor een aantal nare verrassingen had gestaan zoals; .

Onduidelijkheid over de BTW, verhuur en de VvE

Over extra kosten. Inflatie berekening.

Doorlooptijden nieuwe garageboxen.

Verhuurprijzen in vergelijking met andere beleggers.

Alarmcontroles op t park.

Reserve sleutels

Er zijn heel veel ditjes en datjes.

De Cashflow BOX

Ik had het fijn gevonden als ik op 1 platform van tevoren (bijna) álle antwoorden had gevonden. Want als je bij garageparken of makelaars gaat informeren zul je altijd te maken krijgen met een verkooppraatje richting hun straatje. En je wilt natuurlijk gewoon transparante en eerlijke antwoorden. Dus vandaar dat ik het initiatief Passief inkomen met garageboxen.nl ben begonnen en de videotraining ‘De Cashflow Box’ in ’t leven heb geroepen.

Klik hier voor de Cashflow Box met korting

Met De Cashflow Box krijg je:

  • Een concreet stappenplan met checklist om direct je eerste box aan te kopen
  • Onafhankelijke informatie zonder verkooppraatjes
  • Duidelijkheid over alle (BTW) regels omtrent garageboxen
  • Alles wat je moet weten op 1 plek zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan achterafBekijk hier de liveshow terug: VastgoedVrouwen in gesprek met Sandra
Back To Top