Skip to content

Inspiratie door verhalen over vrijheid & Vastgoed

Over mij

Mijn naam is Elsbeth Rispens-Mud en sinds 2018 geniet ik van mijn financiële vrijheid.

De start van mijn financiële vrijheid begon officieel in 2015.

Maar eerst mijn carrière in het kort:
Geboren in 1967 – gezin met 4 kinderen- broertje syndroom van down – zeer slechtziende moeder – in een klein dorpje in Friesland – verpleegkundige opleidingen – ziekenhuis – GGD – thuiszorg – palliatieve kindzorg – gezin met man en drie kinderen – vastgoed – verhuur appartementen en studentenhuizen – leven op Bonaire – coach financiële vrijheid.

Doe maar gewoon
Vanuit huis kreeg ik mee, ga naar school, zorg voor een diploma zo hoog mogelijk. Ga werken voor een baas en na 40 jaar trouwe dienst kun je met pensioen en genieten van je leven. Maak geen schulden. Eerst geld sparen voordat je het uitgeeft. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.

Mijn passie
Ik wil graag van betekenis zijn voor een ander. Veel verschillende verpleegkundige functie uitgevoerd. Meerdere organisaties en mooie unieke mensen ontmoet. Het werken tussen leven en dood.

De start van mijn vrijheid
Sinds 2015 ben in ik investeerder in vastgoed.

Mindset en het investeren in vastgoed kwam gelijktijdig op mijn pad. In mei 2017 heb ik een 4 daagse cursus, investeren in vastgoed, gevolgd. In de zomer van 2017 starte ik met het online programma “Design our own live” van Michael Pilarzick. Op naar persoonlijke groei en financiële vrijheid. Binnen anderhalf jaar kocht ik 6 appartementen aan in de randstad en weet ik wie ik ben.

Op naar Bonaire
2 november 2019 stond ik samen met Robin op het podium bij Michael Pilarczyk. Onze droom hadden wij gerealiseerd. Financiele vrijheid door het investeren in vastgoed. Op het podium inspirerenden wij veel mensen met ons verhaal. “Gewone mensen, als zij het kunnen . .”

Ging ik mijn dromen opschrijven. Maakte ik een plan met doelen en ging ik over tot actie. Leef je mooiste leven. Wonen op Bonaire. Drie dagen werken bij de GGD. Een eigen onderneming starten als coach financiële vrijheid.

Op 30 september 2020 zat ik in het vliegtuig met mijn man en jongste dochter op naar een nieuw avontuur. Wonen en werken op Bonaire.

Nu doe ik wat ik het liefste doe op de plek waar ik het liefste woon.

Het investeren in vastgoed heeft gemaakt dat ik mijn droom kan leven. En ik gun jou ook deze droom.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.

Op naar het leven van je dromen.
Waar wacht je nog op?

Back To Top